De fleste modeller på lager- Få et godt tilbud-Vi mangler brugte maskiner

Gehl minilæsser
Serritslev Maskinværksted

Gehl minilæsser – så er du godt kørende
En minilæsser til dit behov

Uanset dit behov er der en minilæsser, der passer specifikt til dig. Kontakt os allerede i dag for at få mere information eller download brochure fra Gehl her.

Henrik Nielsen , Jels entreprenørforretning udtaler omkring Gehl Al 340 i Grøn Teknik

Hos Serritslev Maskinværksted forhandler vi knækstyrede minilæssere fra Gehl og med god grund. Med en minilæsser fra Gehl opnår du nemlig stor komfort og køreglæde.

Du kan vælge mellem 7 modeller udstyret med hydrostatisk fremdrift og  el-hydraulisk fremdrift med joystick styring. Knækstyrede minilæssere bruger samme hurtigskift som på de skridstyrede modeller. Det gør det nemt at bruge samme redskaber på flere maskiner, og det er muligt at  få hydraulisk skifte på, så man undgår at forlade førersædet ved skift af redskab.

Alle modeller er udstyret med støjsvag og sejtrækkende Yanmar motor, og du kan vælge mellem kabine, ROPS sikkerhedsgodkendt sikkerhedsbøjle eller 4-punkts sikkerhedsbøjle med tag, så du er beskyttet nedfaldende materiale.

Gehl er et verdenskendt amerikansk mærke med mere end 150 års erfaring. De har i mange år været førende på markedet med deres minilæssere, hvor hovedproduktet er skridstyrede læssere.

Kørt GEHL i 23 år

På kvæggården Grydbæk ved Øster Vrå i Nordjylland, er man glad for GEHL minilæssere.

Således harman i 23 år kørt GEHL – og ikke bare én med to styk. Begge to skrid styrede modeller – en lille SL 1640E og en større SL4640.

”I vores smalle og lave bygninger er 1640’eren hel fantastisk at komme rundt med og så er det nemt og hurtigt at vende med den – det sparer os tid. Vi kører ca. 100 timer om måneden og bruger den til at muge ud med, fordring og en masse andet” fortæller Peter Sørensen som ejer gården og driver den med 3 medhjælpere. ”Den store som er noget stærkere, bruger vi til samme formål, men det kan også sagtens sætte bigballer på plads. Maskinerne er utrolig stærke og så længe de bliver vedligeholdt, har vi ingen problemer med dem”

Stort udvalg til private

Følg os på Facebook

DK-Tec maskiner: Køb gennem din lokale forhandler

Vi fører produkter fra