Referencer

Hos Serritslev Maskinværksted er vores motto “Kundens tilfredshed, vores styrke“, og vi prøver altid at løse enhver opgave ud fra devicen Troværdighed, alsidighed samt hurtig og god service.

På den baggrund har vi mange tilfredse kunder og referencer. Mød nogle af dem her.

Serritslev Maskinværksted har en fornuftig pris og kan rykke ud hurtigt. Det varer ikke mere end 20 minutter, så er de hos os. Desuden kan vi godt li’ at støtte et lokalt firma.

Martin Jensen, Aalborg
Loxam

Vi har samarbejdet med Serritslev Maskinværksted gennem 20 år. De henter og bringer vores maskiner i hele Vendsyssel, laver det lovpligtige eftersyn på vores løftegrej og reparerer vores traktorer. De giver altid en god service.

Jan Andersen, Harken
HP Byg

Vi støtter lokalt, og Serritslev Maskinværksted har en høj grad af imødekommenhed, når det brænder på.

Preben og Marianne Ørum Pedersen
Sønderhaven Gårdmejeri

Jeg har brugt Serritslev Maskinværksted i mange år, og de har leveret produkter både til mit firma og mine kunder. Selv har jeg købt både traktorer og læsser. For mig er det vigtigt at bruge det lokale smedeværksted i området.

Ole Ulrik
Serritslev Murerforretning

Serritslev Maskinværksted er altid hurtig til at komme, har rimelige priser og giver altid en god service. Jeg købte en Gehl minilæsser i januar, og jeg er ovenud tilfreds. Den bruger det halve i brændstof i forhold til den gamle.

Landmand Peter Åge Jensen, Jerslev
85 malkekøer

Serritslev Maskinværksted er nemme at have med at gøre. De skaffer tingene til fornuftige priser, og har vi et problem kan det meste altid lade sig gøre.

Karsten Weinkouff, Hjørring
Uggerbyg

Vi værdsætter Serritslev Maskinværksted er et lokalt firma med en smedeafdeling, der kan klare alle former for opgaver på eller til traktoren. De har en fleksibel service og er altid nemme at få fat på – også uden for normal åbningstid. Jeg købte en Gehl 340 minilæsser i foråret – En maskine med en god brændstoføkonomi.

Bjarne Jensen
Bøgebæk Økologi

Vi er meget tilfredse med Serritslev Maskinværksted. De er lokale og kommer altid meget hurtigt, hvad der er af stor betydning for vores personale. Desuden har de meget fornuftige priser.

Niels Jørgen Kræmmegård
Avv. – Affaldsselskab i Hjørring